Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Tygo in juni 2012 (bijna 4 jaar oud)
 
Hoi, ik ben Tygo!
Op deze website schrijft mama over mijn belevenissen… en die van mijn broertjes Ravi en Fedde. Ik zal ons gezin hieronder aan je voorstellen:
 
 

Mijn ouders
Papa en mama september 2005In 2002 kwam mama bij Nederlands grootste Internetwarenhuis werken. Papa behoorde daar toen al tot het interieur  Enkele jaren later sloeg de vonk over In 2006 gingen ze samenwonen in Ede. Twee jaar later werden ze mijn ouders en opnieuw twee jaar later werd mijn broertje geboren.
 
Papa Patrick is gek op voetbal en rijdt graag motor. Mama Annemieke is heel gepassioneerd met gezonde voeding bezig (zie ook eethetbeter.nl), leert voor natuurvoedingsadviseur en vult haar resterende (?) tijd vooral met vriendinnen, computeren (o.a. social media en Photoshop) en werken. Papa en mama zijn overigens nog steeds collega’s van elkaar!
 
Ik
Papa en mama kort na mijn geboorteOp 2 juli 2008 werd ik geboren, na een officieuze zwangerschapsduur van 41 weken en 5 dagen. De bevalling werd ingeleid omdat papa en mama wat zenuwachtig werden van omstandigheden in de omgeving. In totaal duurde de bevalling maar 5 en half uur.
 
Mijn naam betekent “geluk”. Ik heb ook nog een tweede naam, dat is Johan. Die naam dragen mijn beide opa’s ook (de ene Johannes en de ander Johann). De achternaam heb ik van mijn vader gekregen, mijn ouders zijn namelijk niet getrouwd.
 
Tygo 4 dagen oudMen vond mij al meteen een zoet kereltje. Flink (bij de geboorte 55 cm en 4090 gram), hongerig, maar vooral tevreden en makkelijk. Mijn eetlust gaf me snel de bijnaam "kliko". Drie weken na mijn geboorte lachte ik naar opa en oma en nog steeds ben ik een echte lachebek. Na een maand of 3 sliep ik de nachten door. Helaas kreeg ik in mijn tweede half jaar veel last van oorontsteking, waardoor ik veel pijn had ‘s nachts. Buisjes in mijn oren boden uitkomst, we konden allemaal weer lekker slapen. Ik tenminste wel, papa en mama misschien niet, want al snel bleek mama weer zwanger
 
Mijn broertje Ravi
Net geboren... op het toiletPapa en mama hadden mijn broertje op 29 april 2010 verwacht. Hij diende zich op 3 mei aan na een razendsnelle bevalling van nog geen half uur! Zowel papa als de verloskundige waren te laat, mama is in haar eentje bevallen. Ravi was 51 cm bij de geboorte en woog 4220 gram.


Mijn ouders hebben mijn broertje Ravi Mark genoemd. De naam Ravi betekent 'zon'. Mark is een vernoeming naar beide oma's, die 'Maria' in hun naam hebben.

Ravi op 3 mei 2012 (2 jaar oud)Mijn broertje is ook al zo vrolijk! Het schattige 'geklok' wanneer hij dronk bij mama heeft gezorgd voor een toepasselijke bijnaam: 'klokkie'. Ook sliep hij al heel snel 'klokkie rond'. Tegenwoordig eet hij als een bouwvakker en slaapt hij een stuk minder, maar zijn bijnaam blijft in stand.

 
Mijn broertje Fedde
Op 18 februari, midden in de nacht, waren we er getuige van dat mama op de wc zat met ons broertje in haar armen. Dat gekke mens beviel gewoon wéér op het toilet! Mijn ouders noemden hem Fedde, wat "vrede" en "bescherming" betekent. Zijn tweede naam verzon ik: Sander.

Fedde is geboren na een zwangerschapsduur van 40 weken en 3 dagen. Met slechts 3490 gram is hij duidelijk een stuk kleiner en fijner dan zijn grote broers, al lijkt hij dat spoedig in te halen nu hij haast onbeperkt van mama's slagroom drinken mag.
 
Gastenboek
Post is altijd leuk, dus als je wat kwijt wilt…
 
Tot snel! Kusje van Tygo

Meer over de kids...

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.